افزایش ۵۰ درصدی مراکز فنی و حرفه ای برای تحقق شعار سال
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شاید بتوان گفت این روزها نسخه اول و آخر حل معضل بیکاری مسئله مهارت آموزی است. چرا که نگاهی به جویندگان کار بیانگر این است که جوانانی در طرح های اشتغالزایی دولت ها و آگهی اشتغال به دنبال کار هستند که صرفاٌمدرکی دارند که متناسب با نیاز بازار کار نیست و با کسب مهارت می توانند راحت تر شغل مورد نیاز خود را پیدا کنند. در این راستا اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای دو چندان می شود.
مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به رشد 1194درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفهای در دولت سیزدهم، گفت: تعداد مجوزهایی که برای تأسیس آموزشگاه در سال گذشته صادر شده 17هزار و 650مجوز است و تعداد مجوزهای صادر یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به 41هزار و 793مجوز رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و مسئولان نظام در واگذاری امور به بخش خصوصی، تصریح کرد: ارائه آموزش های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می باشد که رشد 1194درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از 60 درصد از آموزش های مهارتی توسط این بخش نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد.
معاون وزیر رشد صدور مجوز آموزشگاه های آزاد و ارائه آموزش های مهارتی را الگوی موفق سازمان آموزش فنی و حرفه ای در واگذاری امور به مردم برشمرد.
وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می باشد، گفت: حدود 80 میلیون شغل از مشاغل و مهارتهای موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهد رفت و بیش از 90 میلیون حرفه در حوزه فناوری های نو جایگزین آن مشاغل خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، افزود: توانمندسازی مردم برای بهره گیری از ظرفیت های مردمی به عنوان یکی از راهبردهای اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای محسوب می شود.
وی در پایان اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای با داشتن 658مرکز، 4800کارگاه، بیش از 40هزار مربی دولتی و غیر دولتی، بیش از 4 هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم برجستهای در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.
انتهای پیام/