سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به رعایت دستورالعمل‌ها از سوی مردم، شیوع تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است.
اطلاعیه مهم سازمان دامپزشکی برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی | آخرین آمار از افراد مبتلا به تب کریمه کنگو

اطلاعیه مهم سازمان دامپزشکی برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی | آخرین آمار از افراد مبتلا به تب کریمه کنگو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امین اسدی افزود: بنابر آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت ۲۵ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

  • اطلاعیه سازمان دامپزشکی درباره ذبح دام ؛ این ۷ توصیه را جدی بگیرید

به گفته وی با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه های بهداشتی از سوی افراد، شیوع تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است.

اسدی ادامه داد: به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام های قربانی مردم در روز تاسوعا و عاشورای حسینی هستند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: بازرسان بهداشت گوشت، دامپزشکی و ناظران شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری مردم را از نظر آلودگی به ویژه بیماری‌های مشترک انسان و دام بازرسی کرده که براین اساس سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری ها تضمین خواهند کرد.

از مردم خواستاریم به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

  • توصیه سازمان دامپزشکی درباره ویروس تب کریمه کنگو | برای جلوگیری از انتقال بیماری این اقدامات را انجام دهید

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *